Még van pár órád a továbbgombra nyomva felkészülni a ma esti előadóművészeink munkásságából, aztán, be azokkal a kurva vitaminokkal és húzol elfele a Mikszáth Térre ahol újra olyat hallasz, amilyet csak és kizárólag  az RNR666 és Földalatti által szervezett eszméletvesztéseken hallhat a magadfajta, jóízlésű rohadék!

 
Decemberi RNR666 ajánlat :
 

 
December 11. Szolnok, Gólya vendéglő , 20-00  – The Meatards (Fr)
                                                                                        – Hello Sunshine (Fr)
                                                                                        – Csermanek Lakótelep (Hu)
                                                                                        – Paediatrician (Hu)
                                                                                        – Gulyás Band (Hu)
 
 
December 12. Debrecen, Rocksuli, 21-00          –   The Meatards (Fr)
                                                                                      –  Hello Sunshine (Fr)
 
December 13. Budapest, Tilos Rádió / BangBang , 15-00 – 16-00  The Meatards  LIVE SET
 
 
December 14. Budapest, Szabad az Á, 21-00     – The Meatards (Fr)
                                                                                       – Hello Sunshine (Fr)
                                                                                       – Haunebu (Hu)
 
 
 
*****
 
 
The Meatards (FRA)
"…Hmmm, mit mondjak magának? Mocsok, az már biztos. Dühös, mindenféle finomkodást nélkülöző trash-punk erőteljes dobbal és basszussal, hangulatos szintetizátor futamokkal, rohadék énekhanggal. Koncerten még zajosabbak és durvábbak, erről mindenkinek lesz alkalma meggyőződni aki eljön, hogy megnézze őket…
…Ja, meg a maszk, amiben fellépnek! Ki ne hagyjuk! Elkészítése egyszerű,
viselete kényelmetlen, kinézete gusztustalan. Tehát szuper. Fogsz olyan 20- 30 deka, mondjuk zalait, (olcsó és a célnak tökéletesen megfelel) amit szép összefüggő rétegben az arcodra terítesz, egy- egy nyílás a szemeknek és a szájnak és az egészet ‘folpakkal’ a fejgolyódra rögzíted."
www.myspace.com/themeatards
 
 

Hello Sunshine (FRA)
"A bordeaux-i gitár / dob duó egy fékevesztett zajongás, több rövidke számon keresztül. A francia The Fatals, az olasz Hiroshima Rocks Around, meg ilyen ’90 es amcsi noise rock bandák ugranak be mint pl. az Action Swinger. Zajos, gyors muzsika és üvöltés, ami néha átmegy dallamosabb éneklésbe. Hangsúlyozom, néha és másodpercekre! Koncerten bombák lesznek decemberben a Meatards-al, ebben biztos vagyok!!!!"  Interjú itt klikk
www.myspace.com/hellosunshinetoday
 
 

Haunebu (HU)
 
Haunebuék nemrég landoltak, titokban, ezüstös színű fémszerkezetükkel erre a planétára, ki tudja miért épp Budapestre. Az RNR666 csapat egy része a Márton Áron téren buszra várakozva lett figyelmes a nem mindennapi szerkezet földet érésére. Ami még rendben is lenne, de a gépből kilépő figurák egyike egy az egyben úgy nézett ki, mint az RNR666 hivatalos plakátkészítője, másikuk meg kiköpött mása volt Magyarország legjobbképűbb rockzenészének. Kérdeztük, mi van? Ők meg, ilyenekről kezdtek el beszélni, hogy a náci Németországból jöttek, békés szándékkal még olyan hatvanvalahány évvel ezelőtt. Nem tudják pontosan, de a hosszú úton zenéléssel ütötték agyon az időt, amit elneveztek space garage- nek, szerintük egész fasza, és hogy van- e itt valamiféle bál, vagy színházterem, de akár egy bordélyház is, ahol elő tudnák adni a ……. Csak úgy ömlött belőlük a szó, le se lehetett lőni őket, közben füstölögtek, egyiknek a mellkasa világított, a másiknak a homloka, mondtuk is, ha kicsit magukhoz térnek jöjjenek el egy RNR666 bulira, novemberben lesz kettő is. A TV Buddhas- os estén meg is jelentek, tetszett nekik, úgyhogy vállalták a fellépést. Mi meg kíváncsian várjuk milyenek is lesznek.
www.myspace.com/haunebuband
 
 
 
Csermanek Lakótelep

Egyre népszerűbb minimál’ szinti-basszus duó, amely varázslatos káosz-kabaréjával már a kritikusok érdeklődését is felkeltette.

csermanek-lakotelep.foldalattikhe.hu/


Paediatrician

"Kezdetben a Supplication nevet viselték, zenéjük pedig közelebb állt a hagyományos, old-school grindcore-hoz, azonban az idő előrehaladtával a csapat név- és koncepcióváltáson is átesett, így lett 2007 tavaszától a név Paediatrician, a műfaj pedig az általuk azóta is játszott gyors, kompromisszummentes goregrind, a mûfajra jellemző szövegvilággal (zombik, gyermekgyilkolás, fertőzés, halál, stb.)."
Egy számcím, kedvcsinálónak: ‘Üsd a kurvát, baszd a hullát’

http://www.paediatrician.5mp.eu
 
 

Gulyás Band

A zenekar 2002 körül jött létre, és ‘Punkos’ zenét játszik, a hagyományos magyar értelemben. Helyiek, így ezen a napon ők képviselik Szolnok eleddig nem túl becses hírnevét.

http://gulyasband.gportal.hu/
 
 
 
***

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.