Selfish Cunt a Kamrában.
 
sites/default/files/video/selfishcunt_track01__converted.flv
 
 
Az 1821-ben, egy csoport non-konformista üzletember által, a nemrég betiltott helyett alapított Guardian nevű napilap szerint a jelen 40 legfontosabb brit zenekarának egyike 2009. február 9.-én lépett fel Budapesten RNR666 bulin. Az ott készült felvételeket Csikimackó vágta össze és fel hét darabra
 

 
sites/default/files/video/selfishcunt_track02__converted.flv
 

2003-ban Londonban a színháztáji énekes Martin Tomlinson és Patrick Constable gitáros zenekart alapít. Első lemezüket 2004-ben még dobgép segítségével vették fel, majd hagyományos felállású zenekarrá bővültek. Az ismertséget, a szemellenzős füleket felkavaró dalszövegeikkel és intenzív színpadi produkcióikkal – mely okból több brit koncerthelyről kitiltották őket – hamar megszerezték. Hírnevüknek az sem ártott, hogy egy fotózás során a Buckingham palota előtt a turisták nagy örömére friss királyi lószarral dobálta meg Pete Doherty-t, az egyik legrosszabb brit alternatív pop zenekar, a Babyshambles kokainfüggő énekesét meg a  New Musical Express fényképészét. A dulakodássá fajuló fotózásnak a rendőrség vetett véget.   

 
 
 
"A pozene gyermeke vagyok. Nem tehetek róla, de mindig el akarom adni a kedvességem. Én Madonna gyermeke vagyok, de mivel szörnyen destruktív, így Sister Ray-é is." 

 
 
 
"Ott vannak ezek a nagy gémsó ipar formálta együttesek… Úgy tűnik rengeteg választási lehetőségünk van. Végtelenül sok. De valójában mindenhol ugyanazt a kiherélt hulladékot sugározzák. Itt forradalom lesz, és ahogy minden forradalomban, vér is." 
 
 
 
"A Selfish Cunt egy kés. A rendszer ellen, generációm ellen és önmagam ellen. A családom ellen meg ellened. Isten ellen. Egy háború teljes erőbedobással."
 
 
 
 
Martin Tomlinson – ének, Patrick Constable – gitár, Matthew J. Saw – basszus, Bambi – dob (Azóta távozott. Az új dobos: Simon Pommery.)
 
Nagylemezek:  No Wicked Heart Shall Prosper (2004), English Chamber Music (2008). Az új lemez idén jön ki.
 
 
 
 
"A Selfish Cunt jövője a bukás és a megfizetés."
 
 
A koncert képei a Galériában.
 
 
 
 
 
 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.