És a dicsőséges 1989-ben a Magyar Televízió elkezdte kettes csatornáját sugározni.
 
 

A beérkezett telefonüzenetekből válogattam néhányat az osaarchivum.org-nak köszönhetően.
 

A 604-136-os telefonról beszélek, Harsányi Józsefné vagyok. A kérésem az lenne, hogy az átfedések a filmeknél szűnjenek meg a két műsor között. Nem tudunk választani a műsorok között, mert címből nem lehet megállapítani, hogy melyik az a film, amelyik bennünket érdekel. Ez legfeljebb zeneszámoknál: könnyűzene, nehéz műfaj, ott lehet választani, de film címekből nem lehet kitalálni, hogy melyik film fog bennünket érdekelni. Köszönöm szépen.

Jó estét kívánok. Elnézésüket kérem. Hiányoljuk a reklám műsorokat. Egyre kevesebb a reklám műsor. A régi időben, illetve a múlt évben egyre több volt. Szeretnénk egy kicsit több reklámot látni. Köszönjük szépen.

 

 

Egyed László vagyok Egerből. A nógrádi bányász szerencsétlenség után szeretnék érdeklődni. Ugyanis hallottam, hogy egy bányász életben maradt, és egy napon keresztül még életben volt, levegő volt neki, és azt szeretném kérdezni, hogy a mentőosztag miért nem fúrt egy lyukat vagy valamit ott a homokban, hogy levegőhöz juttassa? Köszönöm, viszont hallásra.

Kossuth Lajos – Léva (Csehszlovákia 813-257/31)
Szeretnék valamit kérdezni, de nem tudom módomban-e áll ilyen rövid idő alatt?

110-941

Arról van szó, hogy a Rock Stúdió nem az, mert tele van diszkóval. Rock legyen benne, meg hevi metál.

Kovács Zoltán
Az 1-es programon hallom, hogy a Bronson filmet később kezdik. Én most vidéken vagyok, és a videómat beprogramoztam Pesten – így a film utolsó 15 perce lemarad. Miért nem írták be a rádióújságba, hogy összefoglalót adnak a sorozatból. Mikor ismétlik meg a filmet?

A telefonszámom 228-900 és azt szeretném kérni, hogy ismételjék meg a Marc című amerikai filmet. Azt a filmet, amiben a illető ujjai között hártyák voltak és a víz alatt tudott élni. Viszontlátásra.

Jó napot kívánok, Kovács Péter vagyok 33-794-es telefonról. Debrecenből telefonálok. Pataki Attilát szeretném meghívni egy vasárnap, egy bulival egybekötött találkozóra. Egy esetleges ebédre. Érdeklődni szeretnék, hogy ez módunkban állna-e? Ezt a találkozót ha lehet minél hamarabb meg szeretnénk valósítani.

 
Köszönöm. Már elég régóta hívom. Nem tudtam, hogy ez a módszere. A Fő utcai Szociális Otthonból nagyon kérik a kisöregek, húzza már le ez a Berkes Zsuzsa arra a vékony lábacskáira a szoknyáját, mert olyan nagyon nem, olyan helyes pofa, de a lábai rettenetesek. Én egy nővér vagyok, akit megkértek. Ugyanígy az Ablak műsorban is egészen comb-középig fenn van. Hát mondjuk már nem az a korosztály, hát ugye a lábaival. Nagyon köszöntem, hogy meghallgattak.
 


Martin Gyula a 757-622 számról szeretné ha visszahívnák, mert valami inkorrekt dolgot tapasztalt a tegnapi adásban.

Még egyszer Martin Gyula.

757-622. 3-szor veszik az üzenetrögzítőn a hívását, de nem reagálnak rá. Szeretne beszélni Horvát Jánossal, a műsor valamelyik házigazdájával vagy valamilyen szerkesztővel.

757-622 többször telefonált, de nem hívták vissza, holnap fel fogja hívni az elnököt és majd ő intézkedik. Tegnap ugyanez volt. Kovács Bélával beszélt személyesen, újabban már ezt sem lehet. Csak üzenetrögzítő van és úgyse hívja vissza senki.
Hetente kétszer háromszor legyen egy órás aerobic műsor, hogy a fogyókúrázók lefogyhassanak.


Kéri, hogy mondják be a lottó számokat 8 órakor.

Nagyon szeretné, ha bemondanánk, hogy 10 óra után halkabban tévézzenek, mert panel házakba nagyon áthallatszik, és pihenni szeretne.

A Torpedóban ne csak ilyen rossz dolgokat lehessen nyerni, mint a külföldi utazás, hanem számítógépet vagy mini színes TV-t, ami tudtommal csak 5000 forint. Ez lehetne pl. a betétkönyv helyett.

Azt szeretném megkérdezni, hogy az Ablak adásától kezdve hívom az Ablak adását és nem jön be. Ha bejön már kétszer a hívás, akkor rendesen bejelez, és utána mikor megemelnék a kagylót, vagy nem tudom mi van, leteszik, vagy nem tudom mi van. Hát ez borzasztó, hogy Miskolcról nem vagyok képes felhívni, és ha beszélünk is, akkor is reménykedem, hogy felhívnak és a végén mégsem hív fel senki. 76-721-ről beszélek. Köszönöm.
 


 

Mezei Ildikó.
A Klinikákat a keddi napon adják, a Pumuklival együtt. Kérem, tegyék át valamelyik másik napra, az unokám miatt. Nagyon köszönöm.

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.