I.rész

Szép volt, de

 

Andras Kiszely
A győzelem szép volt, de nagyon remélem, Orbán Úr, hogy most az a világ jön, ahol az adócsalók, pl a szegíny csóró adóelkerülő kisvállalkozók SZÍVNI FOGNAK, ahogy a maszop szívott a választásokon. Mert megérdemlik.

Krisztián Talla
negatívum ? én tényeket közöltem.. valóban negativ, de azért tettem h segitségére legyek az elnők úrnak abban, h tisztán lásson. Kádár János sem hitte el a környezete által közölt információkat.. lement a néphez h személyesen lássa mi a helyzet. Kádár János emiatt egy sikeres politikus volt, és sikeresen jóléti országot épített.

Krisztián Talla
és ne merje azt állítani mónika h azóta is azt nyögi a nép, mert nem. Kádár János 24 milliárd dollárból felépítette a konszolidált jólét országát.. ezek a mai politikusok pedig 80 milliárd dollárból egy nyomortanyát varázsoltak, európa szégyenét.. egy dél-amerikai banánköztársaságot.

 

Eva Kiss
én mindet racs mögé tennem es csak azutan engednem ki oket, ha bebizonyitottak, hogy ártatlanok!

Nagy Sándor
Remélem az is bünhödik aki cinkos,A fidesz is ott volt 8-évig miért nem idöben avatkozott közbe?????

Varro Katalin
Sándor olyan rémisztő Ostobaságokat írsz, inkább Hül…égeket csak nem akartam vulgáris lenni. Most komolyan nem méltó ehhez az oldalhoz. Meg egyikhez sem. Vigyázz, mert csak a saját értelmi képességeidről és jóérzésedről adsz bizonyságot az ilyen ökörködéssel.

Tamas Viranyi
Gondolom Pintér Sándort a végén nem ítélték el, azért lehet újra belügyminiszter. Azért szomorú, hogy egy korrupcióval, visszaéléssel és szervezett bűnözéssel vádolt ember lehet belügyminiszter, talán nem a legjobb választásod volt Viktor:(

Varro Katalin
Most mindenki szakértő politológus lett!!! Ha Pintér annak megvan az oka. A háttéinformációk nem lehetnek teljesen nyilvánosak.

Kerekes Zsuzsanna
Pintér elmondhatná: ” Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni „. Nem szabad leváltanunk, mert sokat tud, és ha kipakol bajban leszünk.

Kovács Lajos
Rablóból lesz a legjobb pandúr. Ezt sose feledjük!

Elvira Gaspar

még lenne egy másik ügy is: Meg kellene szüntetni a mentelmi jogot, nem lehet, hogy a mentelmi jog mögé bujjonak a csalók és a bünözők. Most meg tudja csinálni Miniszter Úr!

 


 

III.rész


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.