John Adams, amerikai elnök (1797-1801)
„A népszerűség hajhászása és kultusza a közjavakat és a polgárok jogait elnyomhatja.”

Madarász Péter
‎”Ime itt az ember,
rá néz minden szem,
az egybegyültek várják,
hogy új csodát tegyen .”

A miniszterelnök fészbúkjáról származó, 30 A/4-es oldalnyi válogatott kommentár veleje.

Előljáró

– Van maguknál személyi kultusz?
– Természetesen nincs. De igény lenne rá.

A Fidesz kampányának voltak már-már észak-koreai pillanatai. A plakátsorozat, melyen a nép egyszerű, fehér inges, arctalan gyermekei közül szerény, de magabiztos mosollyal kiemelkedik a kiválasztott, a bölcs vezető. A jelöltek egekbe ragyogó karizmája (melyet az akármilyen káefté egy betanított munkása készített) vitán felül állva elhomályosít maga körül mindenkit. Rákosi Mátyás is örömmel szemlélné:

papcsak

Az oldal természetesen moderált. Abból derül ki, hogy jó páran durván hivatkoznak már nem létező bejegyzésekre. Sőt, van rá eset, hogy az oldal szellemiségéhez nem méltó kommentárokat megelégelő hívő felhívja elvtársai figyelmét, hogy a felhasználói szabályzat megsértése miatt kezdeményezzék a szolgáltatónál az ilyen sehonnai bitang provokátorok kitiltását. Viszont se a moderátort, se az itt tomboló polgári-keresztény közösséget nem zavarják az Auschwitzig menő antiszemita megjegyzések. Bejegyzőit nem utasítják rendre, vitába nem szállnak velük, senki nem mondja nekik, hogy „van pofád idejönni, te mocsok!” Belefér értékrendjükbe. És mivel ez Orbán Viktor fészbúkja, az ő értékrendjébe is. Számukra is elfogadott, de nyilvánosan kimondani nem mert nézetek ezek, amivel fennen hangoztatott polgári-keresztény mivoltukat kérdőjelezik meg. Talán nem tudják – de ha hiszik, ha nem – az antiszemitizmus ostobasága nem része se a polgári kultúrának, se a keresztény-konzervatív világnézetnek. A helyesírás – ami elsősorban igény és nem tudás kérdése – viszont igen.

Bíró József


Provokátorok figyelmébe.: Szeretett oldalukon várják a többiek hátsófelet nyalni! Ideje menni!

1. A győzelem                

                      

 Sarolta Filepné Molnár

///,,,,JÓ A NEVÉT HALLANI, HOGY „”ORBÁN VÍKTOR!!!”””—MOST VÍRÚL AZ ORSZÁGÚNK!!!—-(((,,,SHACHIKA,,,)))

Garamvölgyi Márti
Nem volt hiába való küzdelem 8 év az életünkből, nagyon kemény, nem volt hiába hóban, sárban , melegben, hidegben, könnygáz, lovasrendörők ellen minden megérte. Ami most igaz végre olyan összefogás ami segithet egy csodálatos történelemmel biró ország feltámadásában. Valóban igaz, hogy új kor küszöbén állunk. Ebben a korban nem az űr a végső határ, hanem én mondom az: ELME
A szeretet, erőt, egységet és boldogságot hozhat. Nehéz lesz, de hinnünk kell, hogy mindez a miénk lesz. Én hiszem, és várom a feltámadásom!! Köszönet minden magyar embernek…

Márti Főldesi
Talán ujra létre jőn a kőzép réteg ami 8 év alatt eltünt

Éva Péterffy
Gyönyörű nap virradt ránk!!! Örömömet az sem rontja, hogy ma eltört az orrom. Együtt gyógyulunk Magyarországgal!!!

Szikszai Lászlóné
Én is úgy érzem máris, hogy jobb érzés magyarnak lenni. „Már a nap is másképp süt.”

Teri Szabó
‎:) az eső is szebben esik 🙂

Karina Dobos
YES! Iustitia est regnorum fundamentum – AVE VIKTOR!

Nagy Sándor  Hát nem tudjátok Felcsut lesz Magyarország fövárosa….Felcsut és Fehérvár között Orbán kolbászbol lesz a kerités..

Varro Katalin
Sándor??? Felcsút lesz Magyarország fővárosa???? Szerinted??? Dühöng benned a rosszindulat. Csak nem mszp-s kormánytag vagy képviselő valamelyik családtagod?
Különben Felcsút egy nagyon jó hely lehet, ha ilyen nagyszeű emberek szülőhelye, mint a mi Viktorunk. Nem gondolod?

Szabó Csaba
TOR-VIK-TOR-VIK-TOR-VIK-TOR-VIK!!!

Arany István
nem gondoljátok, hogy elvakultak vagytok ?

Éva Lászlóczky
Még 2002-ben volt egy polgári körös lev.lista. Ezen valaki VKM-nek nevezte Orbán Viktort. Valamikori és Következő Miniszterelnökünk rövidítése ui. Ha nem jól tudom, akkor majd Cs. Kovács kiigazít… :))

Miklós V. Kiss

Nem valamikori, hanem Örökös, elvakulatlanul is.

Kedves Miklós! Tudja, hogy hívják Észak-Korea elnökét? Nem Ő. Az apja az. A 16 éve halott Kim Ir Szen. Az örökös elnök. Hivatalosan. A szeretett vezér sosem hagyja el az Ő szeretett népét. (a szerkesztő megjegyzése) 

Szilvia Bodolóczkiné
Az én szívemben mindíg Ő volt és Ő lesz a Miniszterelnök történjen bármi

 Ijeoma Lemchi (Nigéria)


Orban Please Help us

II.rész


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.