Wisconsin állam, közép-nyugat, szerencsére az északi csücske, tehenek, borzok, dögunalom, ha szerencséd van tóparton laksz egy porfészekben.   

Kevin De Broux szülei ’92 szilveszterén orosz barátaikkal export/import vállalatot alapítottak és kiköltöztek Szibériába. Ahová 12 éves fiuk is követte őket, hogy a legjobb helyén töltse tinédzser éveit. Nemsokára egy fiatal maffiózóval bútorozott össze, aki vodkát, cigit, óvszert és minden egyebet árult egy bódéból. Képzelheted. Tabletták, vodka, rengeteg fű, a sör az üdítő. Közben megtanult gitározni, meglett az első zenekar, és a házi felvételek készítésének fortélyait is elsajátította. Amikor valami vétségért letartóztatták, cellatársa egy süket volt, aki ollóval levágta valakinek az ajkát és kiszedte a nyelvét. Biztos túl sokat beszélt. Annyit, hogy rossz volt nézni.  Ezek az évek és az orosz punk zene határozták meg a későbbieket.

Hazájába visszatérve hardcore zenekarok és középiskolák következtek, az utolsó után 16 évesen egy alternatív pedagógiai programba irányították. Közben profi bolti tolvajjá képezte magát és drogot árult. Végül egy farmon találta magát ahol ötcsillagos füvet termesztettek.

Erre arra itt ott lakás jobbra balra jövés menés zenélgetés közben megszületik az első Pink Reason dal, a Winona (ami egy kisváros a Mississsippi partján) és furcsa mód a Joy Division Day of the Lords című számára emlékeztet. Viszont „nemcsak a helyi alternatív médiát, a promótereket, a közönséget, de a barátit sem érdekelte zenéje.” 

  

2006-ban végül maga jelentette meg első felvételeit. Aztán 2007-ben az első nagylemez sok mindent megváltoztatott. “A Pink Reason látszólag a semmiből emelkedett ki, és uralta a blogoszféra lemezjátszóit.” (2008) “Egész oldalak magasztalták a Cleaning The Mirrort, mint az elmúlt négy év egyik legfontosabb lemezét.” (2011) De ami nem változott: a Pink Reasonnak Kevinen kívül nincs állandó tagja. Eddig közel 60 ember fordult meg benne. És maradt az erre arra itt ott lakás jobbra balra jövés menés 

holnap Budapestre RNR666 buliba a Szabad az Á-ba. Egyedül.

 

 Június 29. 21 óra.  Szabad az Á, Budapest, VIII. Nagydiófa u. 8Belépő: 1000 –

Pink Reason  & az orosz punk  az Öngyilkosok Félórájában.


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.