A 2005 óta sorozatban, egyedül vagy csoportosan elkövetett, a köznyugalom megzavarására alkalmas hanglemez-felvételekkel és koncertezéssel foglalkozó Ty Segall, Goodbye Bread című lemezéről a címadó szerzemény: 
 
 
 A Purling Hiss egy trió Philadelphiából. Debüt lemez
 
The Hoodoo
Nemrég Daytrotter Sessionön vettek részt.
 
 
 
A Hot Congress kiadónál jelent meg a denveri Vitamins első kislemeze:
 
 
 
A második szám címszereplőjét 32 év halásoron eltöltött idő után végezték ki tavaly. Mert 1978-ban Austinban barátnőjével egy átdrogozott éjszaka után, methamfetamintól szétcsúszva autóba szálltak, hogy meneküljenek a megfoghatatlan elől.
 

Ezen a szép május közepi korán reggel a szolgálatban lévő járőr felfigyelt egy piros Mustang hiányzó rendszámtáblájára. Az autót vezető nőnél jogosítvány sem volt. A rendőr visszaballagott kocsijához, rádión hívta a központot, üssék be az adatokat a számítógépbe. Rossz. Na jó, hát akkor – Ha nem akarják, hogy mérföldenként megállítsák magukat, pótolják valahogy a hátsó rendszámtáblát. Minden jót. További szép napot. S mindenki ment a maga dolgára. Néhány perc múlva a központ jelentkezett – Az autó tulajdonosát, a 27 éves David Lee Powellt lopásért és csekkhamisításért körözik. 
A rendőr lerakta maga mellé a megkezdett szendvicset, és a nyomukba eredt.
 – Megint itt van az a rendőr! Azt akarja, hogy álljunk meg. Mi legyen? – Ha azt akarja, akkor álljunk meg – mondta Powell, miközben az ülés alól elővette AK-47-esét.
 
 
A gyilkosság után menekülni próbáltak, de lapos gumikkal nem sok esélyük volt a haldokló által riadóztatott, hirtelen mindenfelől vijjogva érkező rendőrautókkal szemben. Megálltak egy parkolóban. A tűzpárbajban a nő egy kézigránátot dobott a rendőrök felé. Nem robbant. – A szeg, a szeg! Nem húztad ki a szeget! – üvöltötte Powell, miközben gépkarabélyával kaszálva hátrált, s a zűrzavarban sikerült eltűnnie a kertek alatt. Nem sok esélye volt, se ekkor, se a bíróság előtt. Texasban lelőni egy rendőrt, majd ütközetet vívni a kiérkezőkkel…
 
A nő a kapott 15 évből négyet ült le.
 

A Hot Congress kiadó zenekaraitól egy válogatás lemez ITT tölthető le,
a My First Band című, denveri underground zenekarok felvételeit tartalmazó lemez meg ITT 

 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.