screen-shot-2016-09-14-at-3-09-53-pm

Szeptember 23-án, 25-én és 26-án az RNR666 és barátiköre újra odabasz! A péntektől, kis megszakítással, hétfő estig tartó pankrokkenroll buliban ott lesznek az ország pankrakkenroll-szcénájának legifjabb és a világ pankrakennrol-szcénájának leghírhedtebb képviselői egyaránt.

E L S Ő K É N T egy újkeletű együttműködés jegyében, a csodálatos GÓLYA klubbal karöltve rendezzük meg az RNR666 meets GÓLYA-sorozat első részét.

screen-shot-2016-09-14-at-3-32-52-pm

Az estét a THE BEANS pimasz kölykei nyitják, akiket a RAKÉTA fesztiválon volt szerencsém látni, hallani és egyből megkedvelni. A KINKS korai évei épp úgy eszembe jutnak, mint a JON SPENCER BLUES EXPLOISON vad pillanatai – mármint a koncertjükről és nem a még kissé túl sterilre kevert hangzóanyagjukról. No, de sebaj, színpadra állva rögtön kinövik ezt a gyerekbetegséget, vagyis: élőben kell őket megnézni, de azért biztos ami biztos, nyomjatok rá az alábbi lejátszóra is párszor!

Ezután lépnek fel örök kedvenceink, az RNR666 színpadán már jó párszor megfordult GUSTAVE TIGER zenekar. Sajnos és szerencsére ők már híresebbek, mint az Alsószentmártoni Krisztus, ez a teher azonban nem befolyásolja Gusztávékat: koncertjeik épp olyan durván agybaszóak, mint mikor először láttam őket a RETEK KLUB nemlétező színpadán 1763-ban.

Péntek lévén, a bulinak persze nem lesz vége a koncertek után: a zajos hangulat fenntartása érdekében a CYST records párosa, Lili és Bence áll az mp3 lejátszó mögé, kiegészülve egy hülye kopasszal.

screen-shot-2016-09-14-at-3-59-03-pm

M Á S O D I K bulink vasárnap KORAeste kezdődik, a Gólyától néhány kilométerrel nyugatabbra, a Mikszáth téri TRAFIK klubban, ahol hosszú hallgatás után újra színpadra lép majd a SZENTCSALÁD ORAL ORCHESTRA.

Majd a világ egyik legfaszább one-man-band-je, a szörnyűséges JOE BUCK YOURSELF következik, aki egyenesen a south gyomrából érkezik közénk, hogy megmutassa, hogy hogyan is mulat(tat) egy valódi, skizofrén vadállat redneck.

V É G Ü L de kibaszottul nem utolsó sorban, Csühes Pali kedvenc VOODOO RHYTHM recordos zenekara, a ROY AND THE DEVIL’S MOTORCYCLE lép a színre – szintén a TRAFIKban, de ez már nem vasárnap, hanem HÉTFŐ!

screen-shot-2016-09-14-at-4-11-28-pm

Ez a banda olyan kibaszott jófej, hogy megelégszenek a kapuból befolyó pénzzel, szóval, hiába a három napos szétbaszódás, gyertek, fizessetek nekik és élvezkedjetek rajtuk: kifulladásig!

A bulikról és a fellépő zenekarokról részletesen az eventekben olvashattok!


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.