Tényleg semmi másra nem vágytunk idén nyáron, mint, hogy valahogy, akárhogy csak éljük túl a kibaszott hőséget – éppen ezért eszünkbe sem jutott a nyár kellős közepére koncertet szervezni, a 100-as Klub Schlekije viszont egy olyan visszautasíthatatlan ajánlattal jött elő, amit egyszerűen nem tudtunk kihagyni. Így történt tehát, hogy beszálltunk a GODDAMN GALLOWS budapesti koncertjének szervezésébe és így, egynappal a buli előtt még egy interjút is sikerült velük összehoznunk. Nesztek!

155ce8ea-dc1d-4253-a17b-05ba58615410

CS.P.: Hogy telik ez a jó hosszú túrné, hogy bírjátok? Van energiátok még bulizgatni a koncertek után meg út közben?

G.G.: Már 10 éve tournézunk nagyon keményen, de eddig ez a leghúzósabb túrnénk, 54 nap 53 buli, egy szabadnap. Azért mindig találunk alkalmat bulizgatni.

CS.P.: Hogyhogy nem Joe Perreze jött veletek erre az EU túrnéra, hanem Jayke Orvis?

G.G.: Joe meghatározatlan időre kilépett a bandából mert megszületett az első gyereke, most Iowában tetovál egy szalonban, nem is akárhogy!

d184ff70-7b61-4bd9-8b19-6aec350c49a2

CS.P.: Egy régebbi interjúban kérdezték tőletek ki lenne az a három zenekar akikkel a legszívesebben lépnétek színpadra ugyanazon az estén. Ti azt válaszoltátok: a Motörhead, Tom Waits és a Motörhead. Ősszejött ebből valamelyik?

G.G.: Sajnos nem jött össze, hogy játszunk a Motörhead-del, viszon Fishgutzzz egyszer lehányta Lemmy csizmáját! Tom Waits telefonját azóta is várjuk, de csak nem hív!

CS.P.: A korai időkben mikor még foglaltházban laktatok nem néztek rátok a squatterek úgy mint az ufókra mikor megtutták, hogy country/rockabilly bandában játszotok?

G.G.: Nem volt soha semmi probléma, általában úgy szét volt csapva mindenki, azt sem tudták mi van.

954e9665-aec1-49b7-ac62-2c0698722ceb

CS.P.: Én nem tudom eldönteni, hogy a Goddamn Gallows melyik oldalon áll. Sátán vagy Jézus?

G.G.: A Biblia a kedvenc mesekönyvünk ugyanúgy drukkolunk Jézusnak mint a Sátánnak ugyanis szeretjük a jó bunyókat.

CS.P.: Melyik az a zene amin nagyon meglepődnénk, hogy szerettek? Úgy értem, hogy például, nekünk van egy haverunk aki a legnagyobb extrém metálos, de szereti Tori Amost!

G.G.: Baby Genius (dob) szereti a Blink 182-t, Fishgutzzz (bőgő) szereti az ilyen rádiópopot mint az Izzy, TV Avery (mosódeszka/harmónika) meg szereti az Abbát.


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.