bag of dicks plakát

Naná, hogy a Bag of  Dicks egy kurva jó zenekar – rohadt hangos és úgy recseg két basszuserősítőből a fuzz, hogy kész csoda, hogy eddig nem hallatszott át Belgrádból ide Budapestre; Filip, a zenekar feje, pedig simán rajta lenne egy bolygószintű trúlistán, ha létezne ilyen az országhatáron kívül. 

És hogy mi történik olyankor, ha a Bag of Dicks egy héttel az itteni buli előtt feloszlik? Nos, olyankor jön egy B-terv, ami a végén még lehet, hogy jobban sikerül az eredetinél – ugyanis nem más fog beugrani a dobok mögé, mint Dávid (Románia, Broken Cups, Supernaked…) és ahogy elnézem ezt az új duót, a két sötét hajú, bajszos rocker közül nem tudom megmondani, melyikük a lelkesebb! Egyelőre viszont úgy néz ki, hogy ez lesz az utolsó Bag of Dicks koncert a Földön, akkor meg minek menne idén bárki is idétlen halloweeni jelmezbálba, hm?

Az eredeti terveknek megfelelően játszik a szuperzajos Norms, és a szintipunkot mentális irányból értelmező Létrák is – viszont az eredeti helyszín helyett a MÜSZI-ben lesz a buli, ami egy nagy, és jól esően felszabadult hely olcsó sörrel!


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.