Trashies save music. Fuck all bands. You suck. We are the best.” Here is the 4th Trashies album! So good, so trashy

trashies

and so bizarre that the album is coming to my mind the Bonzo Dog Doo-Dah Band. Previous 3 albums are free: Life Sucks Trash Fuck (2004), What Makes a Man Get Trashed? (2006), Space Jam (2011)

 

 

beatdThe Beat Detectives play outsider chopped and screwed dance hits from an imagined, weirdo urban radio station. The members are experimental musicians from the Food Pyramid and Radical Cemetery

cassette by Moon Glyph

 


OSZD MEG / SHARE:

Régebbi hozzászólások / Older Comments (1)

én azt hittem a Trashies mán rég feloszlott….
itt a első lemezük kritikája (matyarul):

THE TRASHIES : What Makes A Man Get Trashed? / Morteville / 2007

Seattie-i zenekar, texasi kiadónál, az amerikai parasztok egymásra tanáltak. Aminek csak örülök, mert szuper ez a 21 perc amit ez a négy mocsok összehányt itt nekünk. Ha lenne ilyen, hogy RnR666 toptíz 2007, ez biztos köztük lenne. Dob, basszus, gitár, Casio-szinti, ének a felállás, a zene meg mintha a korai GG Allin és a Brain Of Morbius lenne összekeverve, az előbbinél viccesebb és kevésbé erőszakos, az utobbinál meg mocskosabb formában. Tizenkét darab részeg, lo-fi, trashpunk sláger, ami közül csak kett– halaggya meg a két percet. Ahogy az egyik szám mongya: LET IT BE TRASHED! vagy: IN THE GUTTER TOGETHER.

Csühes Pali bátorkodott hozzászólni / ventured to comment (2013 máj 10. 12:39)

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.