Nem érted mi történt az oldallal az elmúlt napokban?
Nem érted hova tűnt a jól megszokott idejétmúltság?
Ott a fejed fölött a nagy kérdőjel?

sidkerdojel
Ebben a posztban minden kérdésedre választ kapsz!

Na szóvalkéremszépen. Ami Téged, mélyen tisztelt mezei felhasználót érdekelhet és érinthet, az remélem mind benne lesz ebben a posztban. Első és legfontosabb, hogy megmodernedtünk. Nem lesz több fagyás, nem lesz több „Hú-ilyenünk-miért-nem-lehet-az-RNRen”, nem lesz több gonosz reklámrobot az oldalon ami megnehezíti az RNR666ponthu életét. Ennek a folyamatnak volt az első és legfontosabb lépése, hogy új ágyat kapott az oldal. Ebből (az átdizájnoláson kívül) ti túl sokat nem fogtok látni, de higyjétek el: mindez egy határozott életminőség javulást okoz nekünk, szerkesztőknek. De lássuk csak: mi az ami titeket érint mindebből?
Első számú kedvencünk az IDŐKAPSZULA, amit az oldal jobbján, a lap felén túl találtok.

sid_idokapszula

Ez az ügyes kis szerkezet repíti vissza az érdeklődőket a most bezárt oldal régi posztjai közé.  Az IDŐKAPSZULA frissítésenként random dobál ki régi írásokat, tekintettel azokra a felhasználókra, akik nem akarnak órákon át kattingatni hátrafele az oldalon található közel 5000 darab poszt között.
Aztán kicsit feljebb találjátok az All Tomorrow’s Parties fantázianévre keresztelt rovatunkat.

sid_tomorrow

Ide, puszta emberbaráti szeretetből bárki (de nem akárki) közelgő buliját szívesen kitesszük, amennyiben jelzitek felénk, mondjuk a facebookon, vagy ha mi magunk találunk rá és megtetszik nekünk a közelgő esemény! Ja, és hogy honnan kapta a nevét ez a jószívű kezdeményezés? Hát innen:

Aztán, ha már ezt a köcsög facebookot emlegettük, ami szépen, következetesen beleszövődött az életünkbe, akkor jöjjön a következő újításunk, ez pedig nem más, mint a facebook-kompatibilitás! Ennek legkézzelfoghatóbb jele az, hogy minden poszt alatt találtok egy ilyen kis izét:

sid_f1

Ez az a cucc amivel gyakorlatilag csatlakozni tudsz az RNRhez, hogy így kiélhesd a benned szunnyadó kommentelő hajlamokat, vagy hogy lájkolhasd a neked tetsző cikkeket, esetleg megosszad Twitteren vagy Tumblren, már ha vannak ilyenjeid! De maradjunk a 10ből 8 ember által használt facebooknál! Szóval, miután rányomtál a fenti gombra, fel fog ugrani egy ablak, aminek a legérdekesebb része valahogy így fog kinézni:

sid_f2

Nos, ezen a ponton kurvára nem szabad megijedned! Nem élünk vissza (mert nem is áll módunkban visszaélni) semmilyen adatoddal! Ez a valami, egy egyszerű applikáció aminek segítségével a saját (facebookon használt) neveddel írkálhatsz a posztok alá!
A személyiségijogi aggályaid ellen két orvosság van:

1. Csinálj magadnak egy kamu facebookprofilt, amit csakis RNRezésre használsz
2. Ne írkálj olyan felvállalhatatlan faszságokat a kommentbe, amihez amúgy sem adnád a neved

Amúgy ez az egész facebookdolog jó lehet még lájkolgatásra (amit megköszönünk, csak úgy, mint ahogy azt is, hogy ha kifejted a véleményedet egy komment formájában), de ha egyszer eljön a nap és ráveszed magad, hogy RNR666-szerkesztővé változz, aki posztokat szül vagy épp cikkeket ír az oldalunkra, akkor is jól fog jönni a facebookos kapcsolat: szerkesztőink saját facebookjukon keresztül csatlakoznak az oldalhoz, hogy aztán írói álnevet választva maguknak ontsák rátok beteges gondolataikat (ha valamilyen idegennyelven szeretnél cikkeket írni nekünk az még vagányabb dolognak számít)! Ne habozz tehát: csatlakozz bazdmeg!

Van még kérdésed? Írd meg kommentben ide a poszt alá! Úgy örülnénk neki!!!


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Régebbi hozzászólások / Older Comments (5)

mindentiszta?

lavor bátorkodott hozzászólni / ventured to comment (2013 ápr 05. 21:50)

vagy tiszta kosz?

Vadász S. Tamás bátorkodott hozzászólni / ventured to comment (2013 ápr 05. 21:54)

És most már angol nyelvű lesz az oldal?

csikimacko bátorkodott hozzászólni / ventured to comment (2013 ápr 05. 23:29)

definetly maybe. amugy már most is kicsit az. tudsz jó külföldi szerzőket?

lavor bátorkodott hozzászólni / ventured to comment (2013 ápr 05. 23:45)

megyen!

Csuhás Pali bátorkodott hozzászólni / ventured to comment (2013 ápr 07. 22:09)

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.