a magyar labdarúgó válogatott mérkőzésein kántálandó rigmusok tárgyában 


 
avagy, hogyan zavarjátok össze őket. 

Tehát. A Himnusz alatt kórusban: Él-jen Tria-non! Él-jen Tria-non! Él-jen Tria-non! vagy Gipsy Disneyland! Gipsy Disneyland! Gipsy Disneyland! Ezek a meccs egész ideje alatt bármikor használhatók. 

Amikor egy magyar futballista feldobja magát, kézzel ér a labdához vagy egyéb módon próbál csalni, zúgjon a Dok-tor Schmitt! Dok-tor Schmitt! Dok-tor Schmitt!

Ha egy magyar játékos súlyosabb szabálytalanságot követ el: lök, buktat, gáncsol, talpal, tapos stb. akkor: Á-vós köcsög! Á-vós köcsög! Á-vós köcsög! Az eset kapcsán a bírót Kite-lepítés! Kite-lepítés! Kite-lepítés! kórussal szólítjuk fel ítélethozatalra. 

Amikor egy magyar focista kiállítás, sérülés vagy csere miatt elhagyja a pályát, így búcsúztatjuk: Recsk-re vele! Recsk-re vele! Recsk-re vele!

Ha egy magyar labdarúgó ellen követnek el szabálytalanságot, akkor a legmegfelelőbb ezt kiabálni: Testvéri segítség! Testvéri segítség! Testvéri segítség!

Ha a magyarok csapnivalóan fociznak, 11-est, illetve egyéb ziccert hibáznak, a Szent Korona-szart se ér! Szent Korona-szart se ér! Szent Korona-szart se ér! mondat kántálása ajánlott.

Amennyiben a magyar csapat vereség előtt áll, főleg ha épp ki is esik csoportjából, akkor harsogjon hogy Kuka-győztes! Kuka-győztes! Kuka-győztes! Ha a verség nagyobb arányú, ezt a Don kanyar! Don kanyar! Don kanyar! kórus egészítheti ki.

Végül a pályáról levonuló magyar játékosoknak és szurkolóiknak a következő két név gajdolásával adjuk meg a kegyelemdöfést: Zámbó Jimmy, Deutsch Tamás! Zámbó Jimmy, Deutsch Tamás!
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.