Magyarország sportnemzet, halljuk mióta az eszünket tudjuk.
Olimpiai nagyhatalom vagyunk, azok idején az ország számolja az érmeket.
Évek óta küzdünk, hogy kijuthassunk a foci vb-re, eb-re. Egyszer talán sikerül, hogy akkor majd egy ország üljön le a TV elé szorongva, hogy ne nevessenek ki nagyon.
Addig is azonban mindig feltűnnek kiválóságok az úgynevezett nemzetközi porondon, és bizonyítják tehetségünket, és indokot adnak, hogy dagadjon a mell.
Azt mondják a sportolók példaképek a felnövekvő generációk számára. Ez biztos így van. Mert például az Aranycsapat is.
Aztán olvastam az Indexen, hogy: 
 
  
 

„Szexuális zaklatással és rasszista támadással vádolják Hetényi Zoltánt, az Orlando Solar Bears hokikapusát, akit vasárnap letartóztattak.
A Bears a hétvégén Duluthban játszott, a Gwinnet Daily Post információi szerint Hetényi egy pincérnőt fogdosott vasárnap hajnalban az egyik kocsmában. A szemtanúk szerint kétszer a pincérnő fenekét, majd egyszer a melleit markolta meg, később azt kiabálta, hogy utál minden amerikait, és a feketékre a nigger szót használta. A tanúk nem beszéltek arról, hogy Hetényi részeg volt-e, vagy sem.
Az Orlando Solar Bears sajtófőnöke, Bob Mills hétfőn bejelentette, hogy lemondanak a játékosról, nem játszhat többé az Orlandóban. A 25 éves kapus játékjogát az AHL-ben szereplő Peoria Rivermen birtokolja, csak kölcsönben szerepelt az orlandóiaknál.
A rendőrség 40 400 dolláros óvadékot állapított meg, de Hetényi még nem tette le ezt az összeget.
A Magyar Jégkorong Szövetség szakmai alelnöke, Kovács Csaba, Rick Chernomaz szövetségi kapitánytól úgy tudja, hogy Hetényi kedden már szabadlábon volt, van repülőjegye Budapestre, és szeretne mielőbb csatlakozni az április 14.-én kezdődő, budapesti, Divízió I-es világbajnokságra készülő válogatotthoz.
Kovács hangsúlyozta: hisz Hetényi ártatlanságában, és bízik benne, hogy mielőbb megoldódik az ügy.
A MJSZ később közleményt adott ki, melyben az áll: tudomásul vette a Hetényi Zoltánnal kapcsolatban nyilvánosságra hozott ügyet, miszerint három rendbeli szexuális zaklatással, illetve rendbontással vádolják az Egyesült Államokban. Sajnos az érintettel egyelőre nem sikerült felvenni a kapcsolatot, és mélyebb információk sem állnak rendelkezésünkre. A szövetség tovább tájékozódik az ügyben, addig is fenntartja az ártatlanság vélelmét Hetényi Zoltánnal kapcsolatban.”
 
Aztán később azt is írták, mármint az Index, hogy a rendőrautóban köpködött, fejelgette az ablakot, a rendőr anyukáját lekurvázta, felhánytorgatta, hogy az az ő adójából él, számon kérte, hogy "miért nem a niggereket tartóztatja le helyette, akik tíz dollárral meglopják az embereket." Végül azt mondta a rendőrnek: „egy darab szar vagy, én meg egy magyar ember".”
 
Kilógott a kapanyél, vagy mi. Bár ez gázosabb sztori, mint amire ezt mondani szokták. 
Ami engem elgondolkodtatott, az az, hogy a csapat, amiben ez a szerencsétlen játszott, azonnal kirúgta, elhatárolódott tőle, és valószínű, hogy azt is megbánták, hogy felvették a telefont, amikor játszani hívták. Mert hogy ott ha csak a gyanúja is felmerül az ilyennek, akkor. És itt a magyar szövetség, aki addig nem nyilatkozik, amíg ki nem derül, mi történt, mert mindenkit megillet.
Igen.
Meg amúgy is, nem értem, történt valami?
Valószínűsíthető, hogy a pincérnő volt túl kacér, a rendőr túl fekete, a nyál meg egyszerűen kiesett a sportoló szájából, meg amúgy is valaki, vagy valakik belekevertek az italába valamit, mert ez nem jellemző a sportemberre.
 
Kérdés: Ha amoda át szarok az arcok, a pénzük nem szar?
Kicsit olyan ez számomra, mint amikor valaki elmegy kurvának.
 
Na, de csak lesz olyan egyenes gerincű a sportoló, hogy kiáll a bíróság elé.
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.