március 8 MIR Budapest, Trafik, 21:30
 
INTENZÍV SPACE NOISE JAZZ CORE 
 
 
+ PARANOIZE     jegy: 1000     Facebook esemény 
 
 
A sváci MIR dobosa, Daniel Buess, a több mint 25 tagú, kortárs zenére specializálódott baseli Ensemble of Phoenix alapító tagja, a 90-es évek végén az emlékezetes jazzcore 16-17-ben zenélt. 

Az eredetileg nagyzenekari hegedűs, gitáron és basszusgitáron játszó Papiro mester a garázs punktól az elektronikáig tartó teljes skálán alapított már zenekart, és minden hangszeren játszik, amit csak meg tud kaparintani. 

MZ koncerteken felállított különféle billentyűs hangszerekből épített kisszobányi játékszerének csodájára járnak. 1975-ben a közös Szojuz-Apollo űrrepülésen nem volt ennyi kütyü, és hát a hangzás sem volt az igazi. 

Nemrég bevettek egy basszusgitárost.
 
ParaNoiZe tagjai – Pongrác Kálmán (aka Rovar17, laptop, élő elektronika), Tóth Gábor (aka tgnoise, élő eletronika), Bartha Krisztián (dob) – egy harsh és ambientnoise alapú, erős ritmikájú hangzavart szerkesztenek, koncertről koncertre újabb és újabb tónusokkal kísérleteznek, s keresnek további zenei strukturális dimenziókat. Koncertjeikre rendszeresen hívnak vendégzenészeket, akik nem kifejezetten, vagy nem feltétlenül a zajzene világában tevékenykednek.
 
 
Március 9. MIR + ? Pécs, Ti-ti-tá     Facebook esemény 
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , , , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.