Akkoriban, illetve akkoriban is, sörözgetéssel töltöttük az időnket, közben eszembe jutott, hogy csinálhatnánk közben valami produktívat is, hát 2006-ban barátnőmmel megalapítottuk a Black Bugot.  

Finspang egy kis svéd iparváros. Errefelé az a furcsa, ha valaki nem metálos. Én például tizenéves koromban nagy Megadeth rajongó voltam. Aztán jött a Burzum, a Dissection, az Entombed, a Dark Funeral, a Dismember a sorolhatnám órákig.
 
 
Aztán meg a punk és a hardcore. De ezek mellett olyan együtteseket is felfedeztem magamnak, mint a Screamers,
a Suicide meg a Tuxedemoon, és megszerettem a szintetizátor hangzását. Egyszer a basszusgitárom hangját annyira széttorzítottam, hogy teljesen úgy szólt, mint egy szintetizátor. Aztán vettem egy kis elektromos gyerekzongorát, azt is jól betorzítottam, és megszületett a Black Bug hangzása: 

 
2008-tól jelennek meg lemezeik (5 kis és 1 nagy) kis amerikai, olasz, német meg svéd kiadóknál, közben Bordeaux-ba költöznek, lesz dobos is, aztán Lily kiválik. Johan úgy dönt, egyedül folytatja, de találkozott Antoine-nal, a szeptemberben itt járt Secte du Futurból, aki csatlakozott hozzá. Később beszállt a Strange Handsszes Victor is, aki tavalyelőtt decemberben volt nálunk zenekarával, de ő már nincs velük. Helyét Tibo vette át, aki sofőrként már kétszer is volt rnr666 buliban, és a Complicationsban (a Magnetixes csávóval) meg a Destination Lonleyben zenél. Ráadásul Johan meg Antoine a JC Satános lányok, Ali és Paula barátai, úgyhogy igazi rnr666-os családi hangulat vár mindenkit február 7.-én este Budapesten a Trafik Klubban:  
 
 
+  Broken Cups + Csermanek Lakótelep  Jegy: 1000-     Facebook
 
 
 

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.