A szavazás eredménye 
 
Uniót Svájccal! – 8%
Az államszövetség alkotmánya nem tér ki a bővülés mikéntjére, de két verzió lehetséges. 
1. A svájci hadsereg a gyenge magyar ellenállást letörve, a frankhiteles tömegek virágesője közepette megszállja Magyarországot. Az új kormány bejelenti hazánk kilépését az EU-ból és a NATO-ból, és kéri felvételét a Svájci Államszövetségbe. Az akció előfeltétele Ausztria csatlakozása az államszövetséghez, amit a svájciak a magyar csatlakozással ellentétben talán még meg is szavaznának. 
2. Az EU-ból és a NATO-ból kilépve a magyar kormány bejelenti csatlakozási szándékát, amiről Svájcban népszavazást írnak ki, és a tudatmódosító szerekkel kombinált magyar propaganda megteszi a hatását. 

Azonnal helyezzék szabadlábra Rogán Antalt! – 15%
Hogy miért van előzetesben? Korrupció, hivatali hatalommal való visszaélés, csalás, pénzmosás és okirathamisítás vádjával. Persze alaptalan rágalmak. 

Hát ilyen hirtelen nem is tudom megmondani, talán semmiért. – 15%
Nihilista szavazóink aránya.

Adjuk ki Mága Zoltánt Szváziföldnek! – 23%
Akkor is, ha nem kérik. Ejtőernyővel dobjuk le. Az égből pottyant cigánygyerek III. Swati király udvari muzsikusa lesz. Az ország egyetlen prímása a szvázi népzene és a magyar nóta szintézisével kísérletezik, iskolát alapít. Aztán megunják, átdobják Mozambikba. Aztán Zambiába. Onnan Kongóba. Az egész Afrikát bejáró, a földrész himnuszait és legnépszerűbb melódiáit műsorába építő muzsikus nyomán mindenhol felcsendül a magyar nóta, az operett-sláger. A Mért születtem hébernek, mért nem inkább négernek? kontinentális siker:
  


Mága Zoltán megkapja a hazánk utazó nagykövete címet. 

Nyílik a kocsmaajtó – 38%
A minimális szerevezést igénylő, illetve spontán akciók keretében egy nap akár több helyen is demonstrálhatunk, és „záróráig mindig van remény.”
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.