Emlékszem, mikor kislemeze kapcsán először volt az oldalon az új-zélandi Heart Attack Alley, ezt írtam a videóhoz (amin egy Screamin’ Jay Hawkins számot játszanak): nézd, és sírj!
Dr. Karl Steven harmonikázás közben nem csak a show kedvéért vergődik annyira, hanem egy dobot helyettesítő úgynevezett stomp boxot is tapos. Zenei pályafutásának első ismert állomása az eredetileg Low-Down Dirty Blues Band néven alakult Supergroove funk-rap-rock banda. 97-es feloszlása után Cambridgeben doktorált ókori görög és római filozófiából. A Heart Attack Alley énekesnőjével, Caoimhe Macfehinnel egy másik zenekara is van, a Drab Doo-Riffs: "SurfPunk/Rock&Roll/Spockabilly":

 
 
A harmadik tag, a gitáros Kristal G az együttes grafikusa is. Az ő verandáján tartott zenélgetések eredménye a 2009-ben született Heart Attack Alley. Első nagylemezük a Voodoo Rhythm Recordsnál:

 
 
A könnyebb eladhatóság kedvéért, meg az újságírói és blogger hülyeség miatt olyan divatos kifejezéseket lehet olvasni zenéjükkel kapcsolatban, hogy blues trash, demonic meg psychotic. Nem. Ez blues. A legjobb fajtából. 
 

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.