a piresian beach a szobámban indult 2010 nyarán, miután hozzám került egy csinos gitár, amin nem tudtam játszani. elég hamar összejött az első szám, és ennek lementésekor jött a név, szintén elég hamar. aztán jött a többi szám, a siker, a koktélok, a meggazdagodás, meg a kossuth-díj, haha. ezért pár alkalom erejéig koncertzenekarrá is bővült a piresian beach, majd ezt inkább feladva folytattam az otthoni zenélést, ebből a mély befordulásból lett az alle falle EP.  
 
 
titokban persze szerettem volna zenekarozni, közösen számokat írni, sokat nevetni béna poénokon, de a piresian beach erre nem igazán tűnt alkalmasnak.
 
 
aztán idén nyáron a tünde presszóban üldögélve Zoli (nohopekids, broken cups, bad haircut, stb stb) azt mondta, csináljunk egy beach pop zenekart, úgy is lett – a summer schatzieshoz elég hamar összehoztunk pár számot, próbálni kezdtünk, és mostanra már színpadképesnek is nevezhető a dolog, már amennyiben a primitív, infantilis, de elég szirupos műsorunkra mondhatok ilyet. lehetőleg mindenki olyasmit csinál a zenekarban, amit nem szokott – Zoli dobol, Ádám basszusgitározik, én pedig mosolygok gitározás közben.
 
 
hát valami ilyesmi, posztot írsz belőle?
 
üdv
 
zsófi
 
*
 
Vasárnap este 9 Summer Schatzies   JC Satán (olaszfrancia)   Óvantag koncert
Budapest VIII. Mikszáth tér 2. Trafik Klub Jegy: 1000-   Facebook
 
Novemberben jelenik meg az rnr666records első lemeze, egy JC Satán / Piresian Beach osztott vinil kislemez.
Ár még nincs. Előjegyezhető: infoATrnr666.hu
 

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.