Volt pedig a kérdés:

HOGYAN FIZESSÜK KI AZ ÁLLAMADÓSSÁGOT?

Fizesse ki a Katolikus Egyház. Több mint 1000 éve csak viszi a pénzt. – 7%
Utolsó hely. Pedig 1000 esztendeje szedi a tizedet. Itt lenne az alkalom a törlesztésre.
De szavazóink józan emberek, tudják a templom egere nem véletlenül olyan szegény.
  
Sehogy. Az állam feladatait redukáljuk a minimumra. A maradékot a vagyonnal és a hatáskörökkel együtt vigyük ki offshore cégekbe. – 13%
Azt próbálják meg behajtani! Ráadásul a két nagy párt körül-belül rengeteg offshore szakértő található.

A Korona, a Szentjobb és a máriapócsi könnyező Madonna értékét állapítsuk meg az adósság duplájában. Adjuk oda ezeket és tartsuk a markunk. – 20%
A korona felbecsülhetetlen értékével már önmagában fedezné adósságunkat. Hozzá képest a Szent Jobb, és a máriapócsi könnyező Madonna a vásári vacak kategóriába tartozik. A Szent Istvánnak tulajdonított testrészt – miután az eredeti 1541-ben elveszett – dubrovniki szerzetesek 1600 körül vásárolták egy török vándorkereskedőtől, aki égre-földre megesküdött, hogy első királyunkhoz tartozott valamikor. Róla csak az biztos, hogy nem szabad forgatni:

 
 

Az eredeti könnyező Madonnát azonnal Bécsbe vitték (1697), ahol többet nem sírt. A pócsi másolat azóta már többször elpigyeredett, jelezve, ő sem érzi itt jól magát.

A koronának némelyek által tulajdonított misztikus erőről csak annyit, hogy az Egyesült Államok 1978-ig bármikor előkaphatta volna, hogy rá hivatkozva formáljon igényt a történelmileg hozzá tartozó, időben változó kiterjedésű területekre, mégsem tette. Pedig ’56-ban, meg utána is sokan nagyon szerették volna, ha megteszi.

Szóval simán megéri elkérni értük az adósság leírását, és még egyszer annyit, hogy ne csupasz seggel kezdjünk új életet. Vigasztalhatna bennünket a tudat, hogy államalapítónknak ugyanannyi köze van a koronához, mint ünnepén körbehurcolt jobb karjához.
   
A Magyar Posta LSD bélyeg kibocsátásával, és a kender termesztés felfuttatásával. – 27%
Felvilágosult gazdaságpolitikusok kerestetnek!  A pénznek nincs szaga jeligére. & ugyancsak a Vespasianius-program részeként:

Helyezzünk el világszerte játék- és nyerőgépeket. – 33%

 
 
*
 

Új kérdésünk: Te miért vonulnál utcára?

– Azonnal helyezzék szabadlábra Rogán Antalt!
– Uniót Svájccal!
– Adjuk ki Mága Zoltánt Szváziföldnek!
– Nyílik a kocsma ajtó
– Hát ilyen hirtelen nem is tudom megmondani, talán semmiért

 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.