A tundra beköszönte és az internet kapcsolat bedőlte előtt mivel fegyverkezzünk fel a bölcs túlélésre? – kérdeztem magamtól a mai napon, amikor ugyan napszemüveg nélkül nehezen viselhető szikrákat vetett a nap, de azt minden valamire való pesszimista tudja, hogy a nap bármikor meg is gondolhatja magát – én mindenesetre a 666 életmód magazin jegyében megosztanám hasznos tanácsaimat a nyálkahártya fagyasztó hidegekre – poszt punk!
A mai műsor ugyan nem teljesen árja zene, de részben németek az elkövetők és a sok felületes niemandot nem számítva ki is választaná magának a Teenage Panzerkorps nevet, mint olyanok, akik valóban tudnak ezt-azt a rideg, poroszos stílről? És ki hasonlítaná a zenéjét a Kurszki csatához, ha nem ilyen jóravaló, óramű pontossággal kíméletlen germánok?
Ha ide akarsz tartozni, akkor ne próbáld napsütötte dallamokkal elterelni a figyelmed kőmerevségig megfagyott végtagjaidról, vagy a koordinált mozgást ellehetetlenítő vacogásról – ettől a minimalista zenétől ugyan nem fogod azt érezni, hogy még sosem hallottál ilyet, viszont ha belegondolsz, egyrészt mégiscsak valami olyan kombinációról van szó, amit senki se csinált meg, másrészt pedig hogyan máshogy jutnál el a létezés Totenkopf szintjére, ha nem hagyod, hogy valami jótékonyan lemarja csontjaidról a húst – a Totenkopf téma azért mennyivel királyabb már, mint a Joy Divisionben bénázni?!

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.