A BÜDÖSÖK, SIGHTINGS, JACK OF HEART koncertről. Mondanom sem kell én / mi azért más véleményen vagyunk. HAHAaAhAAh!!!!!!!!!!! Íme a bloggeré:
 

Sightings nagyon jó volt

Csodálatos, csodálatos szanaszétbaszott gitárzaj* + idegbajos basszus + káoszdob, milyen lehetett volna. Volt mérges kajabálás is, az nem volt valami izgi, de jólesett. Sokkal zajosabb volt, mint az utolsó két lemez.

Viszont fél kettőkor kezdődött, basszameg, köszönhetően például annak, hogy egyrészt baromi csúszással indult az egész, a STÁRfellépő Büdösök sokat játszott, majd a kurvaszar, ámbátorha női ruhába öltözött (!!!) Jack Of Hearts egyszerűen nem bírta abbahagyni. “This is fucking embarassing” – nyilatkozta mikroblogunknak** Mark Morgan, a Sightings frontembere, aki úgy vélekedett, hogy a – mint fogalmazott -“reakciós” zenekar a franciák amúgy sem túl magas megbecsültségét tovább rombolta.

* Aki szerint egy fuzzba mártott, wah-wah-pedállal szétküldött, reverbbe áztatott, torzítóval megkezelt gitár tök jó, az sokat tanulhatott volna tegnap este.

** Valójában nem mikroblogunknak nyilatkozta, hanem a szemfüles mikroblogger jelenlétében beszélt erről Pándi Balázsnak.

 

az írás innen való: http://unheimlich.tumblr.com/

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.