Nem egészem úgy volt az ám, mint ahogy az interneten írják. Hogy a vicc kedvéért  végigszomorkodtunk egy kibaszott péntek estét a szaros nyíregyi Cure klubban?  Lófaszt. Csak moziba mentünk egy hideg téli hétköznap este. A Videóházba Cure filmre. A hely életem legjobb mozija volt. Mivel a büfé egy légtérben volt a nézőtérrel, így vetítés közben is vehettél sört, lehetett cigizni, és ha hugyozni mentél hallottad mit beszélnek a vásznon.

Mikor mellékutcákon át megérkeztünk a helyhez, már gyülekeztek a varjak. Szépen meghúzódtunk oldalt a fal mellett, és elég hülyén éreztük magunkat. A curikosok meg nézegettek, hogy hát kik ezek a soha nem látottak. És nemcsak ők, de még arra őgyelgő haverjaink sem ismertek fel bennünket.

Csak Huligán, a bandatag. És akkor lelepleződtünk, és a darkosok megsértődtek. Valami szóváltás féle is kialakult a keményebb curikosokkal, és befelé menet az egyik, világfájdalmát enyhítendő, belém könyökölt.

A moziból villanyoltás után szinte azonnal a távoztunk. Ha jól emlékszem a Tokaji Borozóba. Mert annak volt pince része, és nem akartuk, hogy túl sokan lássanak minket ezzel a külsővel.  

És a legközelebbi Cure klub plakátján ez állt: 
„Nem az a Cure-os, aki festi magát, hanem aki belülről is Cure-os!”

 
 
 
Ha szeretnéd látni a hírhedt nyíregyi álkjúrosokat, akkor nyomjad meg a tovább gombot
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Búvárok Reménykednek 3. számában találtam egy kapcsolódó cikket:
 
 
 
 
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.