Az RNR666 publicitási versenyt hirdet magyarországi polgármesterek részére.
Az nyer, aki a legtöbbször szerepel fényképen az általa vezetett önkormányzat lapjában.

Az ötletadó, és egyelőre egyetlen jelölt – történetesen a díj névadójának utóda a polgármesteri székben – Vattamány Zsolt, aki az Erzsébetváros című 24 oldalas önkormányzati újság 2011/14. számában 13, 66-szor szerepel fényképen. A 66 század úgy jött ki, hogy az egyik felvételen csak a polgármester alsó kétharmada látszik, de a képaláíráson fel van tüntetve.

 
Tehát! Küldd versenybe polgármestered! Nincs más dolgod, csak a menetrendszerűen postaládádba dobott önkormányzati lapban megszámolni hány fényképen szerepel szeretve tisztelt polgármestered, és az eredményt, a lap címét és számát (pl: 2011/14.), oldalszámával, na meg persze a főszereplő nevével együtt elküldeni nekünk ide: magazin@rnr666.hu

Még arra kérünk, hogy az újságokat őrizd meg, mert ha a Te polgármestered bizonyulna méltónak a kitüntetésre, akkor ellenőrizni tudjuk, hogy csakugyan. Nem mintha nem bíznánk benned, de a díj kívánatossága, névadójához hasonlóan megszédíthet egyeseket.

A verseny kezdete: 2011.09.19. Vége: december 31. Adatokat 2012. január 8.-ig várunk. A beküldők között RNR666 ajándéktárgyakat sorsolunk ki. 

A versenyt az a polgármester nyeri, akinek az össz-oldalszám/ fotó hányadosa a legkisebb. Holtverseny esetén a megjelent képek mennyisége dönt. Vattamány Zsolt pontszáma pillanatnyilag: 1,75   

A verseny díja egy darab Hunvald-szalag. Tiszta merő véletlenségből szerkesztőségünk évekre elegendő mennyiséggel rendelkezik a magyar politikai kommunikáció eme különleges darabjaiból.

 
A Hunvald-szalagokról és névadójukról bővebben ITT.

Hajrá! Mindent bele!

 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.