20. bejegyzés
 

ahhoz hogy kajához jussak pénz kell.hallottam egyszer egy úriember a spermáját a bankba tette,majd abból vitte el a ballagó gyerekét egy ünnepi lakomára.magam sem cselekszem hát másképpen,gondoltam magamnak és útnak indultam.

Mikor bementem fehér és steril termek fogadtak csinos nővérekkel,és kivénhedt orvosokkal.minden tele volt rajzolva faszokkal meg tele aggatták a falakat meztelen nőkkel amit én baromira élveztem.

Oda mentem a pulthoz:

-miben segíthetek?-kérdezte a portás-

-hát leadám a gecimet némi pénzért cserébe.

-őőőő…tehát spermát adna?

-hát ha itt így fogalmazzák akkor igen!

-máris szólok valakinek.


Szólt is derekasan,munkájához illő pedantériával,hogy lám itt egy újabb férfi ki a génjeit sem rest bérbeadni az arrabukszájúaknak,hogy én mint donor egy jól lakott donor legyek.


-erre tessék!


Követtem hát az urat,és bevitt az orvoshoz,egy rakás kérdés meg egy-két teszt után a kezembe nyomtak egy rakás videót,dévédét meg újságot képekkel hogy akkor menjek be és végezzem el a dolgomat.

Be is mentem és mivel ki is csapattam hamarjában inkább egy adag gőzölgő pörköltre gondolva mint sem lucsoktól csöpögő női nemi szervekre ki vittem a kész anyagot a kezembe nyomták a pénzt én pedig az első étteremben jól be is zabáltam.

(később kaptam csak a hírt,hogy a spermámnak áldozata is volt,mert egy gyermek testét csupa fanszőr fedte,köszönhetően annak,hogy véletlenül beleejtettem az anyagba egy darabot a bütyköm körüli hajból)


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.