Kemény rock
 
Vinnie otthona (Smyrna, Tennessee)
 
Vinnie Vincent (59), a Kiss együttes egykori gitárosa és felesége (Diane, 44) a szombat délutánt italozással töltötték. Ámbár lehet az egész napot, na mindegy, szóval a lényeg az, hogy összevitatkoztak. De annyira, hogy Vinnie a hajánál fogva földre rántotta feleségét. Nem, dehogy rugdosta össze üvöltve, hanem egy kéznél lévő törött tányérdarabbal megvágta az arcát, aztán a menekülni igyekvő, sikítozó nőt még párszor elgáncsolta, míg végül Diane-nek sikerült eljutnia kocsijához. A kiérkező rendőrök a híres gitároson kívül még négy doboz döglött kutyát is találtak a házban. Állítólag a család egyik kutyájának áldozatai.
 
 
Hálás szerep

 
Bon Scott megformálása az életéről készülő színdarabban. Mer’ sokféleképpen ért már véget színpadi mű. De úgy még soha, hogy a főszereplő hányásába fullad.   
 
 
Angol humor
 
Nem lehet még tudni lesz e jövőre az első fellépés 50. évforduló- ján Rolling Stones koncert Angliában, mert Jagger bácsi „szokása szerint duzzog” Keith Richards (képünkön) önéletrajzi könyvének bizonyos rá vonatkozó részei miatt. Richards bácsiról meg legyen elég annyi, hogy állítása szerint kokainnal keverve felszippantotta apja hamvait. Ami akkor is vicces, ha nem igaz.


 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.