Na, ezért nem annyira jó, ha ruhástul belefekszel a vetett ágyba.
Vagy ruha nélkül.
Levezetem környezettudatosan.
 

Szóval az utcai ruha általában így is – úgy is szennyeződik, tehát koszos. Ha belefekszel az ágyneműbe, az is piszkos lesz idővel. De! Az egyszerű (hétköznapi) pizsamát, hálóinget, gatyát, alvóspólót, stb-t, amik amúgy méretben és tömegében is jóval alatta vannak az ágynemű (paplan, kispárna, nagypárna, kinek mi) huzatok méretének, sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb mosni is.
Ha meztelenül fekszel az ágyban, akkor meg a bőrödről ragad minden szutyok a huzatra, egyből a paplanba izzadsz bele, akkor is az ágyneműt kell mosni (magadon kívül) (he).
Egyébként is túl nagy helyet foglalnak el ezek a huzatok a szárítón, csak bajlódsz vele, inkább mossuk ritkábban azokat, így sok-sok vizet és áramot takaríthatunk meg.
Főleg, ha nem mosógépet használunk és nem elektromos vízmelegítőt (villanybojler), hanem saját fizikai erőnket, illetve hideg vizet. Mosószer meg minek. És mindezt lehetőleg nappal, természetes fényben végezzük (a mosást), vagy ha már nagyon elröppent az idő, akkor világítsunk gyertyával.
Ez a fenntartható fejlődés iránya.
Amúgy meg mindenki oda fekszik és úgy, ahova és ahogy akar.

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.