János és Gerda egykoron egy pár voltak. János 20 éves, Gerda pedig 21. Még az iskolában jöttek össze. Évekig jártak aztán végül, mivel kapcsolatuk megfásult úgy döntöttek szakítanak, és nem járnak tovább.
De barátok maradtak ennek ellenére. Az idők során azonban nem tudtak új párkapcsolatra szert tenni, és mivel mindketten igényelték a szexet, hát ahhoz a cselhez folyamodtak, hogy egymás privát kefepajtásai lettek!
Örültek, hiszen amellett, hogy kielégíthették testi vágyaikat, felelősséggel sem tartoztak egymásnak, nem kellett utána  beszélgetniük egymással, nem kellett vacsorázni vinni a másikat, és hozzá igazodni egy kicsit sem. Végeredményben tehát, Gerda kurvája János, és János kurvája Gerda, ugyanakkor egymás stricijei is, mert futtatják egymást de kizárólag egymásnak, egymásért.
A kezdeti sikerek és boldogság után azonban ez is megfásult, és innentől már csak robotikusan folytak a találkáik, és nem tudom miért, de valami perverz dolog lehet, mindig magázták egymást.
– Kezitcsókolom!
– Jó napot kívánok! Üdvözlöm!
– Hogy van?
– Remekül köszönöm! És Ön?
– Magam is ez kétségtelen. Megkínálhatom egy pohár vízzel?
– felhajtotta – Köszönöm szépen!
– Egészségére! Tehát!
– Igen?
– Készen áll a mai mókára kedves?
– Hát hogyne!
Felmentek a szobába, és vadul zabálni kezdték egymást, majd az ágyon számukra irdatlan gyönyörök közepette
egymásban múltak ki nemiszerveik.
– Na ez jó volt!
– Igen, valóban!
– Akkor én most távozom is!
– Rendben!
– Viszlát!
– Kezitcsókolom!
János útnak indult. A buszra szállt, és érezte hogy pisilnie kell, de mire eljtutott volna ez az agyáig arra lett figyelmes, hogy csöpög belőle a vér és egyszerre folyt ki belőle az összes húgy! Azonnal leszállt a buszról, és egy nyilvános vécében a fütykösét kereste, de nem találta azt, csak a csonkját, a vérző csonkját, és hiába kereste nem volt nála, nem volt rajta! Kétségbeesve, és félve hogy elvérzik azonnal visszament Gerda lakására.
– KEZITCSÓKOLOM! BAJ VAN!
– Igen? Micsoda?
– A péniszem,hol van? Nincs a helyén,eltűnt!
– Jaaa! Hát az bennem van kérlek.
– Akkor add vissza, különben itt vérzek el és meghalok!
– Dehogy adom! Hát hülye vagy te?
– Te vagy a hülye, te hülyepicsa! Add vissza a farkam!
– Nem adom! Jó ez itt nekem!
– TE ROHA………..
És ekkor János holtan esett össze. Elvérzett. Kifehéredett, hideg testéből áradt a szarszag, hiszen elengedtek a záróizmai.Gerda nem pánikolt be.Kihívta a rendőröket, majd Jánost eltemették. És Gerda azóta is nagyon boldog, hogy van neki egy lopott privát pöcs a hüvelyében, és azzal jár kel, mozog, táncol és csinál mindent, hiszen élvezi! Már erobikra is jár, és táncol meg sokat tornázik, hogy az a nyárs ott benne mozogjon, ő pedig gyakran visongat nyilvánosan is, meg liheg.
Persze senki nem tudja, hogy Gerda puncijában, örökre ott maradt János farka, akire így örökre élvezettel emlékezik.
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.