RNR666   HALLOWEEN  PARTY
SZABAD AZ Á
Budapest, VIII. Mikszáth tér 2.
21 óra.


DAVILA666 (Puerto Rico)
Legdivatosabb garázsrock a hatvanas évek végéről. Semmihez nem tudom hasonlítani őket, annyira nem, hogy Sex Pistolst, Clasht, sőt Joy Divisiont is sikerült benne felfedeznem, amikhez amúgy nem sok közük van, mert ők inkább Chuck Berryt, John Lee Hookert, a Rolling Stonest vagy a Jesus & Mary Chaint(!?) emlegetik, de mondjuk keverd össze a Stoogest a Black Lipsszel, reszelj bele egy orrhangon éneklő spanyol férfit és szórd meg jó alaposan vokállal.
Az amerikaiak meg vannak őrülve értük. Itt az idő. Rajtunk a sor.
 

 

 
ACID BABY JESUS (Görögország)
Az ő surf-garázs-rockjukat már tényleg és semmiképpen nem tudom kikhez hasonlítani, leszámítva majdnem valamennyi rnr666 szervezésben nálunk járt francia zenekart (részletek a koncert/booking menüpont alatt) na meg furcsa mód a Dead Kennedyst. Vagy a 16 Horsepowert, amikor surf-countryt játszanak betrippezve a préri közepén. Vagy Mezőtúron a víztorony mellett. Ilyen ez.  

 
 
HOMELESS MILLIONAIRES (Infernacional)
Hibbant raprock. Hazánkban ideiglenesen állomásozó gazdag hajléktalanok unaloműző zenekara. Tök mindegy mihez foghatók, mert mire rájuk kerül a sor, örülhetsz, ha magadra ismersz.
És ők is.   

 
Alkalomhoz illő öltözet megkívánt! Ahogy Csühes írja, nem kötelező a homlokba égetett fordított kereszt, de ha nem akarod, hogy kinézzenek, akkor nézzél ki valahogy! Minimum egy fesztivál ruha legyen rajtad!
 
Sajnos többen nincsenek tisztában a fesztiválruha fogalmával. Örömmel prezentáljuk:

Kifogás nincs. A be és kiöltözöttek tombolasorsoláson vesznek részt! Mint nyeremények.
 

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.