tovább gomb >> >> >>

 
Október 23., Bp., Szabad az Á ( Mikszáth Kálmán tér 2., VIII. ker. )                 _                                                                                                                                    
 
DIGITAL LEATHER (Usa)

A kilencvenes években Arizónában volt egy melankólikus, romantikus kisfijatalember, aki sokat hallgatta édesanyja 80- as években össze gyűjtött lemezeit, DAF– ot, Sisters Of Mercy-t, Human League– et, Soft Cell, ilyeneket. Meg persze rendes tinédzser lévén, punkot. Telt múlt az idő, egyre jobban szétunta a agyát. Gondolom én. Oszt elkezdett a szobájában zenét fabrikálni egyedül, ahogy kell: szintivel, dobgéppel, a dalok pedig arról szóltak, milyen szar minden.
Majd következnek koncertek punk klubokban, közutálat, ( a punkoknak nem jön be a két szinti és ének felállás ) sikertelenség. Ez így oké is lett vóna, de Shawn Foree juszt is írja a dalokat, koncertezik. Megszokják, megszeretik, kitanálják rá, hogy ez ’’synth punk”, megjelennek az első kis és nagylemezek. Azóta, ha jól számolom öt- hat nagylemezük van és a mai napig nehéz rásütni arra amit hallunk tőlük bármit is. Esetleg azt, hogy kurvajó! EBM,punk, techno, rock, kísérleti, tánczene, rock n roll, trash. Mindegy is.

http://www.myspace.com/digitalleather
http://itsadigitalworld.blogspot.com/

 

HAUNEBU (Hu)

A budapesti pszihedelik-sztóner-garázs banda legelső koncertje is egy RNR666 Bulin zajlott le, dugig is lett a Szabad az Á pillanatok alatt. Azóta sok minden történt náluk: próbák, koncertek, új basszus gitáros, az énekes énekelni kezdett, új dalok stb. Kíváncsiak lehetünk!

http://www.myspace.com/haunebuband

 
 

a koncertek után pedig a LAMANTIN dj- i játszanak. http://www.myspace.com/lamantin1

 
 
—–



OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.