info > tovább gomb

 
J.C. Satán (It / Fr)

Két leány Torinóból és három fiatalember Bordeaux- ból ők alkotják a J.C. Satán zenekart. Arthur és David gitárosok ismerősek lehetnek szorgalmas RNR666/Földalatti buli látogatóknak. Mindketten tagjai a The Meatards– nak és David szintén játszott már nálunk előző zenekarával, a The Weakends– el.
A zenekar magja Arthur és Paula H, aki egy nagyon fasza koncertszervező Torinóban ( Dead Beat Party Agency ) ja, és extradúrva plakátokat tervez. Zenéjük pszichedelikus, elszállt, kicsit pop -os de zajos rockvalami. Keveredik benne a Beatles, a Sonic Youth, a Jesus & The Mary Chain meg mondjuk a Thee Oh Sees. Kábé.
Három kislemezük jelent meg eddig, október 26. án pedig az első nagylemez a "Sick Of Love" méghozzá a Rock N Roll alvilágában igen jó nevű Slovenly Rec. 100. kiadványaként !!!!!

 
David & Jonathan (Fr)

A J.C Satan dobosának és gitárosának noise punk förmedvénye. Aki a zenében harmóniát, szépséget keres, hallgatása közben esetleg kikapcsolódásra vágyik rossz helyen jár Dávidnál és Jonattánnál. Viszont aki szereti, ha a muzsika hallatára ökölbe szorul a keze, arcára letörölhetetlen vicsor kerül, annak boldog perceket szerezhet ez a két remek fiú. Hunches, Hospitals, Francis Harold & The Holograms kedvelők és egyáltalán minden rossz ízlésű zajbuzi

imádni fogja!!!
 
Létrák (Hu)

Eddig kétszer voltam Létrák koncerten. Az elsőre egyáltalán nem emlékszek, de a zenekar ütőse állítja, hogy ott voltam. A másodikra én tisztán emlékszek, de azt hiszem az említett ütős nem nagyon.
A zenekar két tagból áll egy basszus gitáros és egy ütős / énekes (mindenféle kukázott fém szírszarokon). Ha nincsenek bebaszva, nagyon feszes, érdekes programot várhatunk tőlük. Nemrég hoztak össze egy nagyon fasza DvD- t érdemes beszerezni pl. annak akit érdekel a magyar mélyandergránd. Vagymi?

 
 
***

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.