Május 1.  21 óra
BOBAFETT – BOBAKROME – LOS TIRPÁKOS – ZOMBLAZE – LOLKABOLKA
Budapest, A38
 
Belépő: 1000. (500 leiható.)
 
 
Még 3 szabad hely kiadó a Nyíregyről induló tirpák buszon!

Ár 4400 (retúr)
Indulás szombat délután 2-3.
Visszaérkezés ?
Érdeklődés 70 384 5829

 
 
Kíváncsi vagy hogyan kell felhőtlenül szórakozni? Érdekel rengeteg részeg üvöltő szabolcsi? Gyere, nézd, hallgasd őket! Vigyázz, mert tínyleg üvöltenek ám! Nem süketek ők, csak tudod arrafelé a szó pusztába kiáltott, ezért beszélnek kicsit hangosabban. Te meg itt a fővárosban inkább ahhoz vagy szokva, hogy a falnak is füle van.
 

 


 
Tudod miért nehéz Budapesten rendes punk vagy hip-hop zenét csinálni? Mert a főváros mindig jól volt tartva. A vidék kárára. Mert ha 2 millió ember elégedetlenkedni kezd, az gáz. De egy kisvárost vagy egy falut akár meg is lehet verni. Ne félj, volt is rá példa. Nálunk mindig nagyobb volt az elnyomás, a szegénység, nehezebb a munka. Ott nem állította le a főméltóságú úr a deportálásokat. Csendőri segédlettel vitették el az embereket azok az alig keresztény ultramagyarok, akik most kerültek be a parlamentbe.   
 
 

 

Velük fogsz most találkozni, az ország egyik legszegényebb részéből érkezőkkel, származókkal. Meg kun testvéreikkel.
Ez a találkozás már péntek este létrejöhet, ha bekapcsolódsz az estet nyitó Lolkabolka műsorába, mely minden tirpákok fővárosából, egyenesen Nyíregyházáról szól az RNR666 rádióban! Kezdés este 7, és most a szokásos 9-nél a másnapi koncert alkalmából egy kicsivel tovább fog tartani.
Szombaton meg 4-től 7-ig meghallgatod az RNR666 Rádióshowt, oszt indulhacc is.
 
 


 
 
 
Az RNRen:
 

 
 
 
 

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.