Nem tévedés, nem elírás! A 100. buli tényleg egy nappal a 99. előtt lesz.

99. Március 24, hétfő

Jack of Heart (F)
Gustave Tiger (H)

Budapest, Trafik Klub (Mikszáth tér 2.) 21:00

joh_bp_2008

mégkép

A Jack of Heart az egyik legizgalmasabb francia rockzenekar. Zenéje blues, punk, surf és pszichedelikus rock egyedi keveréke. Lemezeik a garázs rock legnevesebb amerikai és európai kiadóinál jelennek meg. A csapat egyetlen állandó tagja Piero, korábban a mára kultikussá vált kanadai Demon’s Claws és a Fatals tagja volt. A ma oly népszerű, reneszánszát élő garázs rock az 50-es évek végén született Amerikában, és a 60-as években élte első virágkorát. A műfaj torzított gitárjaival, keményebb zenéjével, szókimondó szövegeivel és előadásmódjával megelőlegezte a punkot. Korabeli képviselői közül a legismertebb, Iggy Pop zenekara, a megint működő Stooges, a maiak között a Black Keys, a Black Lips meg a White Stripes. A Jack of Heart az említettektől mindössze annyiban különbözik, hogy jobb.

A franciák előtt a két magyar indie rock zenekar, a Moog és a Hammer of Gods tagjaiból alakult Gustave Tiger. Zenéjük pszichedelikus indie garázs rock. Számaik között egy Venom feldolgozás is. Ha valaki nem ismerné, a Venom a Black Metal műfaj alapító zenekara, de az ő zenéjük sem volt más, mint hard rock’n’roll.

Jegy: 1000     Facebook Event

100. Március 23, vasárnap

Piero Ilov & The Warhole (F)
Szentcsalád Oral Orchestra + megleptés vendég

Budapest, Vittula (VII. Kertész u. 4.) 18:00

A Jack of Heart lelke, Piero, akusztikus gitáron szerelmes country dalokat játszik a maga különös módján. A Szentcsalád Oral Orchestra az RNR666 alapító, Woody Guthrie és Bob Dylan rajongó Lavór egyszemélyes produkciója. Saját és mások szerzeményeit a tőle megszokott professzionalizmussal, meglepetés sztárvendéggel, urban blues és belvárosi rockabilly stílusban.

Ingyenes     Facebook Event

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()

© Copyright 2013-2024 RNR666.