92. RNR666 Buli << Facebook event

Ears Crisis Tour

DAIKIRI (F) + DON VITO (D)

Budapest   október 4   21:00

MÜSZI: Blaha Lujza tér, Corvin Áruház 3. emelet.
Bejárat a Somogy Béla utcából: nagy, zöld ajtó.

At MÜSZI: Blaha square, Corvin Department Store 3rd floor.
Enter from Somogyi street via a big green door.

jegy/ticket: 1000 HUF

 

DON VITO

Our music is hyper kinetic instrumental noise tohubohu, and couldn’t be any more accurate.

Zenénk hiperaktív-instrumentális-zaj-zűr-zavar, és ennél pontosabban meghatározni lehetetlen. Viszont van benne rendszer – teszem hozzá. Nem fukarkodnak az ötletekkel, és nemigen ismételnek egy témát háromnál többször. A Lightning Bolt, AIDS Wolf és minden komplex, hiperaktív zene iránt érdeklődő nem csalódhat bennük az fix! – mondja erre Csühes.

 

DAIKIRI

If you like the Melt-Banana, come here by all means! You will adore them.

Ha szereted a Melt-Banana-t, feltétlen gyere el. Imádni fogod őket. Az egyik legjobban várt koncert az övék, mert

Nyirkos, ködös november este, de szerencsére Rendesék nem laknak messze, meg aztán pálinka is van. És persze az útisör sem marad el. A helyen kihaltság. A koncertterem színpadán a Silence együttes játszik poszt-rocknak titulált valamit senkinek. Hát akkor sör, ök. Végre! Hát nincs az a nagy tolongás. A zenekarok tagjaival együtt 19-en vagyunk. A nézőtéren simán körbe tudjuk állni a franciákat. Elkezdik. A 30. másodpercben már egymást ütögetjük lelkendezve – Melt-Banana! Melt-Banana! Bazmeg ez kurva jó! Olyan, mint a Melt-Banana, ahhh! És nem tudunk hova lenni az örömtől: tapsolunk, kurjongatunk, üvöltözünk, fejet meg öklöt rázunk vagy 40 percen át, mert amit ezek ketten művelnek, bassza meg, az eszméletlen. Egy zenésztől hallottam, hogy nem igaz, hogy ugyanolyan intenzitással játszik az ember 5 embernek, mint 500-nak. Hááát, ha ez így van, akkor ezek egy 100 fős buli végét sem nagyon érnék meg. A 17 fős buli végén nagy taps, kurjongatás, üvöltözés, vállveregetés, ölelgetés és ajnározás. Kaptunk ajándékba jelvényt. Hordom.

Hazafelé arra gondoltam, hogy legközelebb RNR bulin kellene fellépniük, akkor lenne vagy 60 ember. Aztán meg mikor hallottam, hogy a Don Vito-val turnéznak, arra, hogy na ezek aztán jól egymásra találtak.

 

A turné hatodik utasa a neves francia grafikus művész, C R A O M A N, aki képregényt rajzol az utazásból. A turné a morvaországi Brünnből indul,  legtávolabbi pontja Törökország fővárosa, Ankara. A végállomás pedig Ceske Budejovice.

craoman

The sixth traveller of tour is the French graphic artist, C R A O M A N, who make a comic book about the Ears Crisis Tour from Brno (CZ) as far as Ankara (Turkey) and back to Ceske Budejovice (Budweis).

 

DON VITO

donvito2

DAIKIRI

daikiri

rnr-daikiri-szines

Plakát: Stark


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.