Nyakunkon a 100. buli. Alkalmából körkérdés RNR666 buli szakértőkhöz.
The 100th RNR666 Party is coming soon on 23rd March in Budapest.
On the occasion of the event a question to some specialists of RNR666 Party.

Melyik a legemlékezetesebb RNR666 bulid, és mér?
Which one is your most memorable RNR666 Party and why?

Lavór, RNR666 alapító / founder

Hát vagy a legelső (Csajok a pokolból), mert bár most sincsenek túlszervezve az RNR-estek, de arra az ős-káoszra, ami ott volt a Bemben, arra nincsenek jelzők…  Ráadásul az a csaj volt a buli névadója, aki “miatt” kikerült kb egy évvel később az oldalunk mottója: Since my baby left me.

csajok_a_pokolbol_fly

Well, for example the first, the Girls from Hell. The RNR666 parties aren’t too organized nowadays neither, but the first party’s Chaos hasn’t attributes.  Moreover the girl who gave the name to the party is the “cause” of our site’s motto, “Since my baby left me”. But it’s another story.

1st RNR666 Party photos

Vagy az Almássy téri szk-ban tartott OvO-s, Dragibus-os este, ami az utolsó Almasy-s buli volt a ház történetében. A szervezés egyik alappillére Kaktusz (ex-Trottel) volt, aki  akkor a szközpont portása volt. (2007.09.02)

Or the OvO and Dragibus at Cultural Center of Almassy Square. It was the last show in the history of the center. (02.09.2007)

Vagy a megnemvalósult miskolci Diktátor buli. Ahol a fesztivál főszervezője az utolsó pillanatban letiltotta az RNR666 Show részét képező Diktátor együttes fellépését, mert az heavy metál, és  ő művészibb imázst szeretne kommunikálni a város felé. Plusz be akart nyomni programunkba egy DJ-t. Lemondtuk az egészet, és a közönség tájékoztatása végett csináltunk egy szórólapot arról, hogy ez nem egy RNR buli, és miért nem az. A szórólapot barátaink a helyszínen osztogattak.

RNR_elmaradt

Or the cancelled RNR666 Show in Miskolc.  It was cancelled because a heavy metal band, Diktator was one of our artists. The main organizer banished this style from the festival, because he wanted to communicate a more artistic image to the city council. He told us this at the last minute and he wanted to put a DJ in our show. We cancelled the full RNR666 Show and made some flyers to inform the audience about this case. Those were distributed on the event by our friends.

More favourite RNR666 parties


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2020 RNR666.