TRÓGEREK SÖRE

1975-ben kokain csempészet vádjával a kanadai határon 5 napra egy cella falához láncolták Lemmyt. Mikor csak egy kis speed volt nála. Amiért a törvény szerint csak legyintés és fejcsóválás járt volna. De mire kiderült Lemmy már kikerült az épp turnézó Hawkwindből. Hát megalapította a Bastardot, amit a lemezipar éretlenségét szem előtt tartó menedzsere tanácsára átkeresztelt Motörheadre. 37 év múltán egy svédországi kis cég az időt elérkezettnek, a befektetést megtérülőnek látva piacra dobta a Bastards Beert.

Ami érthetetlen módon főleg pizza, hamburger, grillezett húsok vagy hal mellé ajánlott. Ami inkább a svéd marketinges életérzést fejezheti ki, mert egy rockert mindez nem érdekli, a sört is sörrel szereti.

33 cl mindössze 19.90 svéd koronáért. Ez kb. 660 forintnak felel meg, de ez ott középárnak számít. Ha megkívánnád, a minimum vásárlás 24 üveg.

 

A GYILKOS VÉRBOR

Cabernet Sauvignon Kaliforniából. Fogyasztása ajánlott fejrázás, riffelés és nem részletezett táplálék mellé. 75 cl, 119 korona. Ez kábé 3900 forint, és kifejezetten olcsónak számít. Minimum vásárlás: 16 palack.

 

Nagyon hiányzik még a (Keith) Richards cigaretta, a (Stevie) Wonder napszemüveg, a Shane (MacGowan) fogkrém, a ZZ Top borotva, a (Kerry) King bácsi hajnövesztője, a 4Skins fehérítő, meg a Public Enemy speciális mosópor fekete ruhák számára, na meg az rnr666 dohány!

& hogy működik-e visszafelé? Egy magyar próbálkozásról tudok. Kozsó egyik fiúcsapata egy cipőmárka nevét viselte, de a csapat olyan volt, mint a cipő, a Biző. Rövidéletű.

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2020 RNR666.