részletek >> >> >> tovább

 
Négy fellépő, tél elején, vasárnap. Az már fesztivál, nem? Minden formáció két tagú, az már DUÓ FESZTIVÁL!!!! Igaz-e?

Trouble Vs Glue. Olaszok, Róma városából, egy fiú egy lány (két egyszemélyes hadsereg). Szinti meg dob, hol a fiú (Toni Trouble) hol a leány (Mrs Glue) nyomogat vagy ütöget. Toni már jó párszor járt hazánkban, csak akkor másik zenekarával a brutál-káosz Hiroshima Rocks Around- al. A T vs G egész más. Post punk / dance / idiot pop.

Interjú Toni- val itt  KLIKK !!!!
 


http://www.myspace.com/troublevsglue

Csermanek Lakótelep. Meglepetésemre, épp az R33 programszervezőjének kellett őket bemutatnom (azt hittem olyan emberrel én már nem fogok találkozni aki még nem hallott róluk). Akkor az "Az milyen?" kérdésre tömören ennyit feleltem "Szinti punk" legyen elég ennyi most is.

 

http://www.myspace.com/csermaneklakotelep

Dj Zdena vagy ha jobban tetszik fuckin’ Dj Zdena. Hiperaktív horvát underground mindenes. Lemezkiadás, koncertszervezés, jugó underground archiválás, nemzetközi zenei válogatások szerkesztése, kiadása, ez mind- mind Zdena fanatizmusának köszönhető. Dj fellépései sem hagyományosak. Zenei alap mondjuk experimental- dub- rock, amire énekelget, vagy rádumál ezt- azt. Kibaszott fasza!!!!
 
 
 
http://www.myspace.com/lutajucidjzdena

Hentesek. Szintén Fiú- lány formáció. Élő dob tuti van benne meg talán gitár. Első fellépésük lesz. Kíváncsian várjuk !!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

az est INGYENES !!!!!!!!!

a helyszín az cím alapján kicsit nehezen megtalálható, ezért itt egy kis segítség: http://www.r33.hu/index.php/kapcsolat

az ajtó zárva van, csengetni kell és beengedünk. Ha eltévednél a vágóhídon, vagy ilyesmi. Hívd ezt (Csühes) 70 385 2997

 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2020 RNR666.