"A Brutal Knights tavalyi budapesti fellépésén a búcsúzó Something Against You valamelyest talán "ellopta" előlük a showt de most visszatérnek, hogy
újra megmutassák, hogy ők napjaink legszórakoztatóbb punkjai. A Ramones-féle ellenállhatatlan pár akkordos dallamokat a korai Dwarves, Motörhead vagy Zeke által inspirált szélvészgyors rock’n’roll punk rántja össze egy orgia-szerűen burjánzó egyveleggé, a zenekar ceremóniamestere, a ...stand-up humorista Nick Flanagan, idézve a Circle Jerks és a Angry Samoans szemtelen nagyszájúságát, pedig mindenképpen tesz róla, hogy minél emlékezetesebb legyen az az abszurd és fülledt élmény amit a zenekar koncertjei nyújtanak.
 
A kanadaiak mellett jönnek még Csepel
királyai, a Witkin, akik a Dead Boys és a Germs kíméletlenül sűvítő punkját vegyítik a korai Joy Division/Warsaw melankoliájával és élesen tekergő surf gitárokkal.
A Tűréshatár a korai 80-as évek hardcore/punk és thrash zenekarainak nyomán, fogós gitárokkal és együtténeklős refrénekkel jön és
bemutatkozik az Imperial Spies, a Rákosi ritmusszekciójának új zenekara, ami precíz módon összeillesztett, gitárközpontú, szellemes hardcore-punkot játszik."

http://www.myspace.com/brutalknights
http://www.myspace.com/tureshatar
http://klur.blog.hu/2009/12/08/witkin_3_songs_live

Belépő: 1200.- Ft

 
 
 
Pár éve én ezt tanáltam írni a Brutal Knights egyik lemezével kapcsolatban: Kanadai kiadó, kanadai zenekar, 14 szám 18 percben.  Hardcore-Punk-RocknRoll. A Dead Kennedys tanálkozása valami ocsmány tashrocknroll bandával… és ők legalább B. Clinton-t is sziggyák! Oi!
 
JAÚÚ LESZ !!!!

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2020 RNR666.