Egyik nyáron még valamikor a 90es közepén nagymamámnál unatkoztam falún. Mit tehet ilyenkor az ember? Bemegy a legközelebbi nagyvárosba, amit történetesen Pozsonynak hívnak. Reggel érkezik, de annyira, hogy még a kocsmák is zárva vannak, így az újságárusnál vesz sört, aztán persze jönnek a rövidek is sorban, meg a finomabbnál finomabb falatok és a végtelen sör közben lemezboltok látogatása. Azt kell keresnem, ami nem kell senkinek. A Prior áruház zene osztályán akadt a kezembe a címszereplő Mexico Family című kazettája, mely csodálatos borítójával – egy esztergályost munka közben az üzemben ábrázoló olajfestmény – mindjárt felhívta magára figyelmemet. A tokon a sorban egymásra ragaszott árcédulák rögtön elárulták, hogy nem fogok zsákbamacskát vásárolni.

Mér jutott ez eszembe mostan? Mer az Idióta adásban épp ma hallottam egyik számukat és gondoltam beütöm a jutúbba. S láss csodát:

 
 
Ha érdekel itt a link, tőcsed lefelé. 7 szám. A borítót majd beszkennelem.
 
A Maszatos Gyerekek 1987-94 között létezett Pardubicében – tudod ott ahol a derbyk – és egyetlen lemezük jelent meg 1991-ben. Látod mekkora szerencséd van.
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2021 RNR666.