Szóval, a 2 Live Crew óta tudjuk, hogy a pornó és a hiphop, valahol, nem is olyan messze egymástól, rokon műfajok. Aztán egészen addig instruálták a csajokat seggrázásra a videóklip rendezők, hogy a jószemű Snoop meg is csinálta a nagysikerű Doggystyle-t, ami már egy konkrét pornófilm sok hiphoppal fűszerezve. Ha valaki lázasan keresni kezdené a mozit, hátha meglátná benne kedvenc repperét valami arcpirító pózban, annak szólok, hogy Snoop (sajnos?) nem volt elég bevállalós, így a reppelésen és a távirányító nyomogatáson nem igazán lépett túl a fent említett alkotás keretein belül a csahos kutya. Csak emiatt persze senkit nem beszélnék le a Doggystyle illegális letöltéséről!
Aztán a kétezres évek második felében megérkezett Brian Pumper, aki előbb lett neves pornófilm rendező, mint repper. A csóka valami olyasmi vonalon indulhatott el, hogy vajon miért, rázza a nagy fekete/fehér seggét annyi csaj a klippekben, ha egyiket sem láthatjuk, hogy is mondjam, "kard élére hányva"?
Úgyhogy, Brian gondolt egy nagyot és elkezdett a filjmeihez nem-hétköznapi értelembe vett trailereket gyártani, vagyis ezek a kedvcsinálók legalább annyira előzetesei az egyes dvdknek mint amennyire "egyszerű" hiphop videók is egyben. A tovább gomb alatt, mindenki megcsodálhatja ezeket a szigorúan 18-as karikás szösszeneteket, ahol bizony rázkódnak azok a bizonyos hatalmas női fenekek és hát, a kard élre hányás sem marad el. Aki megelékszik a hallgatni valókkal az ide, a merészebbje pedig a tovább gombra kattintson!

FONTOS: nálam a Firefox egyszerre indítja mind a négy beillesztett videót, szóval, ha valaki munkahelyen vagy kávézóban ül, az előbb húzza le sunyin a hangerőt és pauzálja a megjelenő lejátszókat! Én szóltam…

 

 
Kezdjük a sort a Phattys Rhymes & Dimes #10 trailerével/klipjével, aminek az elején (némi junkie-angol tudással) dekódolható az ars poetica maga.
 
 
Aztán, máris itt van a New Lil’ Freaks Get It Poppin’ 6 amiből kiderül, hogy (Pumper szerint) mire buknak a feka csajok a butábbnál butább hiphop ütemeken kívül.
 
 
Végül, erős idegzetű RNR666 olvasóinknak ajánlom ezt a két, igazán beszédes című alkotást: a Gapeman második és harmadik részét. A naív kíváncsiskodók kedvéért tisztáznunk kell a "gape" kifejezés pontos jelentését. Jelen esetben, csak valóban átvitt értelemben használja a "bámul", az "ásít", ne adj isten, a "szájat tát" terminust az alkotó. Sokkal közelebb visz a megoldáshoz, ha az urbandictionary idetartozó passzusát idézzük: "The stretched out asshole after being fucked in the ass."
Igen, azt hiszem ez lesz a pontos meghatározás…
 
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2020 RNR666.